El cau del llibre

És un projecte que aplega vessants culturals, ecològiques i d’inserció. Consisteix en la comercialització i reutilització de llibre i còmics usats, provinents de restes d’estocs editorials, biblioteques o privats. Aquests articles es classifiquen i comercialitzen a través de diferents vies:

  • Alguns articles de col.leccionisme, a través de pàgines d’internet especialitzades en compra i venda (ebay i Todocolección)
  • Altres en fires i merc ats de segona mà
  • Altres no comercialitzables, com articles de consum, es reciclen com a paper en empreses de reciclatge industrial

Aquesta tasca contribueix amb el mediambient reciclant i reduïnt el consum de paper, a més a més de fomentar la lectura ja que possa a disposició dels lectors, llibres i còmics més econòmics.

En clau de Bar Orfeó

Gestionem l’espai de bar de l’entitat Orfeó Gracienc, al barri de Gràcia de Barcelona, on podem crear llocs de treball d’inserció laboral com a cambrers, a més desenvolupar altres tasques puntuals, col.laborant en celebracions i esdeveniments culturals i gastronòmics.

Aquest espai està obert a tothom i es realitzen xerrades, sopars , actuacions musicals, etc.

 
PROGRAMES DE SUPORT A LES EMPRESES D’INSERCIÓ

Generalitat

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació. Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom

Unió Europea sense marge

Unió Europea. Fons social europeu. L'FSE inverteix en el teu futur.

Promocions

logos-352

contacte