Desenvolupem els nostres serveis amb l’objectiu d’integrar social i laboralment a persones que ho necessiten. Lluitant així contra la pobresa i l’exclusió social.

El nostre objectiu com a empresa d’inserció laboral és la de promoure els valors d’ètica, igualtat i solidaritat; i donar oportunitats a persones que es troben en una situació vulnerable davant del mercat laboral.

Aprise vol contribuir a construir una societat més justa i solidària, on els ciutadans i ciutadanes gaudeixin de forma real i efectiva dels drets i deures per exercir la ciutadania plena.

Aprise té una entitat promotora, l’Associació per a la Promoció d’Iniciatives Socials i Econòmiques (l’Associació APRISE) que es constitueix el 4 de maig de l’any 1986; també forma part de Promocions Xarxa de Coneixements, conjuntament amb Civic (Iniciatives socials i Ocupació), i Cria SL.

 
PROGRAMES DE SUPORT A LES EMPRESES D’INSERCIÓ

home footer logos

logos-352
Generalidad de Cataluña.  Departamento de Empresa y Empleo.  Dirección General de Economía Social y Cooperativa y Trabajo Autónomo

Generalitat

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació. Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom

Unió Europea

Unió Europea. Fons social europeu. L'FSE inverteix en el teu futur.

Unió Europea sense marge

Unió Europea. Fons social europeu. L'FSE inverteix en el teu futur.